Zalm wrap (maar dan net anders)

Lekker voor tussendoor of als leuk hapje tijdens een borrel. Gezond, origineel en lekker!

Nodig:
– Gerookte zalm plakken
– volkoren wraps
– crème fraice
– beetje citroensap
– zout, knoflook en kruiden naar smaak (oregano, basilicum, dille  bijv. )
– saté prikkertjes

Bereidingswijze;
Maak eerst de ‘roomkaas’ met creme fraice, beetje citroensap, zout, knoflook en kruiden naar smaak. Pak vervolgens een wrap. Smeer deze in met de roomkaas, leg daarna over de hele wrap een laagje van de gerookte zalm. Pak vervolgens een nieuwe wrap, weer een laagje zalm, laagje roomkaas en dek af met een laatste wrap. Nu heb je 8 lagen. Pak een goed scherp mes en snij de rondje zijkanten eraf, zodat er een vierkant geheel ontstaat. Snij dit vervolgens in kleine blokjes zoals je het zelf wil en doe er een sateprikker in!

IMG-0932 (3)

Comments are closed.