Leefstijlanalyse

Jouw startpunt naar meer inzicht en kennis over gezonde leefstijl in jouw leven!

Voordat je begint met het aanpassen van je gewoontes, is het goed om te weten wat je goed doet en waar verbetering in kan worden aangebracht. Een leefstijlanalyse geeft je meer kennis en inzicht in een korte tijd. Daarna kan je er in je eigen tijd zelf mee aan de slag.

Wat
In de leefstijlanalyse bieden we één telefonisch kennismakingsgesprek aan en één persoonlijke gesprek van 1 uur waarin vooral jij aan het werk wordt gezet. Tijdens de kennismaking kijken we naar wat jij wil bereiken of waar je meer inzicht in wil hebben. Vooraf aan het eerst persoonlijke gesprek vul je een voedingsdagboek / beweegdagboek in. Deze nemen we samen onder de loep in het persoonlijke gesprek en afhankelijk van je hulpvraag, stellen we enkele punten op waar jij vervolgens zelf mee aan de slag gaat.

Voor wie
De leefstijlanalyse is vooral bedoeld voor degenen die op de volgende vragen ‘JA’ antwoorden:
– Ik wil inzicht hebben in mijn beweeg en eetpatroon (leefstijl)
– Ik ben gedisciplineerd om te veranderen maar weet niet waar ik moet beginnen
– Ik wil op een verantwoorde manier mijn leefstijl aanpassen
– Ik wil op korte termijn inzicht hebben in mijn leefstijl zodat ik daarna met de kennis en inzichten zelf aan de slag kan gaan.

Leefstijlanalyse: het kost je weinig tijd en levert je veel op! Wil jij toch graag meer ruimte voor vragen, gesprek en/of een stok achter de deur? In dat geval kan je beter kiezen voor ons traject Leefstijlcoaching.

Ben jij hierin geïnteresseerd? Benieuwd naar onze (studenten)tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of mail naar info@livgo.nl voor meer informatie.