Havermout crumble met fruit

Door No tags Permalink 0

Begin de dag met een gevuld ontbijt waar je energie van krijgt!

 

Wat heb je nodig:

  • havermout 50 gram
  • Amandelmeel 50 gram
  • ahorn siroop en honing 1 eetlepel (naar wens)
  • Kokosolie 2 eetlepels
  • (diepvries) fruit (250 gram) bijvoorbeeld bosbessen, frambozen en aardbeien.
  • 1 appel
  • kaneel

 

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden. Snij het fruit en doe dit bij elkaar in een pan. Zet de pan op laag vuur en doe er één eetlepel water bij. Voeg een snufje kaneel toe naar wens. Het fruit hoef alleen even warm te worden en doe het vervolgens in een ovenschaal.

Meng havermout, amandelmeel, kokosolie en de honing in een vet vrije kom. Kneed het geheel goed door elkaar totdat er een kruimelig deeg ontstaat. Schep de havermout crumble op het fruit en zet de ovenschaal voor 20 minuten in de voorverwarmde oven. Tussendoor heb jij tijd over om andere dingen te doen:)

 

Comments are closed.