Traject leefstijlcoaching (6 gesprekken)

Je wilt meer inzicht in je leefstijl, maar weet niet hoe je het moet aanpakken. Daarnaast weet je dat je zo nu en dan een stok achter de deur kan gebruiken en wil je nu echt eens graag gezonder gaan leven! Herken je dit? Dan hebben wij voor jou hier het gepaste aanbod.

Hoe ziet een traject er uit?
In het traject leefstijlcoaching houden we één kort telefonisch kennismakingsgesprek aan en zes achtereenvolgende coaching gesprekken met een tijdsduur van 60 min. Deze zijn in het begin om de ongeveer 1,5 week en daarna om de 2 weken. Dit gaat altijd in overleg met jou. Na de intake vul je een beweging en voedingsdagboek in. Deze zullen we in het volgende gesprek uitgebreid bespreken. Dit is jouw leefstijlanalyse. Jij formuleert vervolgens je doelen, want niets is zo succesvol als succes door je eigen inspanningen! We kijken naar stappen in gedragsverandering, haalbare doelen en dit alles geheel passend bij jou. Alle dingen die je tegenkomt bespreken we zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, je valkuilen maar ook in bijvoorbeeld je favoriete manieren van beweging. Een gegeven waar je levenslang wat aan hebt! De gesprekken kunnen bij jou thuis, op locatie of  er kan lekker een stuk worden gelopen in het om de hoek liggende bos. Ook zijn gesprekken via Skype mogelijk, mocht je een keer elders verblijven.

Voor wie?
Dit is vooral bedoeld voor degenen die minimaal 3x ‘JA’ antwoorden op de volgende vragen:
– Ik wil een integrale aanpak op het gebied van voeding, beweging, ontspanning (leefstijl)
– Ik ben gemotiveerd, maar weet dat ik met regelmaat een stok achter de deur nodig heb
– Ik zit niet helemaal lekker in mijn vel en weet dat mijn leefstijl verbeterd kan worden
– Ik wil leren om te gaan met lastige momenten, valkuilen en wil verbeterde patronen aanleren.

Bij het traject leefstijlcoaching ben je verzekerd, met je eigen inzet, dat je veel kan bereiken als het gaat om gezonde leefstijl. Het draait immers wel om jou gezondheid! Het traject kost uiteraard meer dan alleen de leefstijlanalyse, maar gaat wel dieper in op de dingen die je tegenkomt.

Ben jij hierin geïnteresseerd? Benieuwd naar onze tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of mail naar info@livgo.nl voor meer informatie.